Het is 25 apr 2024 08:27




Doorzoek de resultaten:

Auteur Bericht

 Forum: Ratjetoe (Niet ter beoordeling)   Onderwerp: Golden Retriever pups

 Berichttitel: Golden Retriever pups
Geplaatst: 13 apr 2012 15:56 

Reacties: 6
Bekeken: 656


Ja! Mijn eerste foto's op Photodrome.nl.
Ik heb je een tijdje terug eens voorgesteld én ik heb als 'ns advies gevraagd voor het kopen van een camera volgens mij gezien ik die van mij kwijt was, maar inderdaad, ik heb 'm weer gevonden.
Niet dat dit heel leuk is want het neemt de reden weg om een nieuwe te kopen en deze is duidelijk niet meer wat 'ie ooit geweest is. Nu geeft dat op zich niet want ik fotograveer zelden en ik bak er ook niet zoveel van maar voor een dag als vandaag was een camera die iets beter meewerkt wel fijn geweest, zeker omdat ik weinig verstand heb van foto's maken. Goed, sinds 31 maart hebben we 9 prachtige Golden pups liggen. Ik heb hier wat rondgekeken en bedacht toen dat ik zelf wat aan ging klooien. En dat heb ik dus gedaan: mocht van de mamahond twee kindjes lenen voor een poosje, heb mijn camera (Canon PowerShot A460) aangeslingert en ben wat gaan frutselen. In eerste instantie geen succes, kreeg alleen maar wit uitgeslagen foto's, hoe ik ook de instellingen wijzigde, donkere ruimtes opzocht, etc. Geen idee hoe dit kan... Een héleboel mislukte pogingen later kreeg ik eindelijk pups in beeld. Bleek lastig om de pups blond te krijgen, ze hadden sterk de neiging één grote witte vlek te worden. Nog 20.000 pogingen verder had ik deze drie foto's waar ik niet bepaald trots op ben qua resultaat maar waar ik in elk geval mijn best op heb gedaan. ;) Ik durf ze niet ter beoordeling te zetten (ze zien me aankomen, foto's met witte strepen eroverheen, overbelichting, etc.) maar vind het wel leuk om ook eens wat te posten. Heb goed de regels doorgelezen en er stond volgens mij niets in wat betreft 'foto's onder de maat' posten dus ik neem aan dat het niet verboden is. Nouja, lang verhaal, hier de foto's.

1.
Fotografie


2.
Fotografie


3.
Fotografie


Ik hoop trouwens dat ze niet te groot zijn, anders hoor ik het graag, dan ga ik uitvinden hoe ik ze kleiner kan maken...
Sorteer op:  


Algemeen | Fotobeoordeling | Projecten | Diversen | Foto apparatuur en software | Markt

 

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB.nl Vertaling

 

  RSS Feed