Het is 23 feb 2024 11:57


Fotobesprekingen kunnen via een live internetverbinding o.i.d. plaatsvinden. De organisatie (logistiek, techniek en modereren) ligt bij de forumleden. De bijeenkomsten kunnen periodiek of ad hoc gehouden worden. Foto's die tijdens deze bijeenkomsten worden besproken kunnen in dit forum "Fotobespreking" worden geplaatst ter ondersteuning van de organisatie.


Auteur Mededeling Zoom meeting.
 Mededeling Zoom meeting.
BerichtGeplaatst: 05 feb 2023 14:31 
Lid
Fotografie
Offline op het foto forum

Berichten: 13031
Woonplaats: Portugal
Bezwaar bewerken: Ja
Geslacht: Vrouw
Tijdens de zoom meeting wordt er regelmatig over verschillende zaken van gedachte gewisseld. Als er vanuit de leden, die normaal gesproken niet aan de meeting deelnemen, belangstelling is om ook van gedachte te wisselen wordt er voorgesteld een eerste deel van de meeting hieraan te besteden en het tweede deel te gebruiken voor de foto besprekingen. Men kan afhaken wanneer men wil er zijn geen verplichtingen.

Voorstel om aanstaande meeting van gedachte te wisselen over "series". Wat maakt een serie, waar zou een reeks foto's aan moeten voldoen om als serie gezien te worden.

Geef aan als je mee wil doen, dan wordt maandag ruim op tijd de link toegestuurd. De meeting wordt ongeveer een kwartier van te voren opengezet zodat men kan testen of alles werkt.

LET OP!!!
Degenen die nog nooit een zoom meeting hebben bijgewoond moeten eerst de gratis zoom app downloaden.


Omhoog
 Profiel op dit foto forum Persoonlijke fotografie website
Antwoord met een citaat uit het fotoforum Share on FacebookShare on Twitter 
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op fotografie onderwerp


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gastAlgemeen | Fotobeoordeling | Projecten | Diversen | Foto apparatuur en software | Markt

 

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB.nl Vertaling

 

  RSS Feed