Het is 08 jul 2020 15:35Auteur Breda Photo 2008
 Breda Photo 2008
BerichtGeplaatst: 22 jul 2008 20:35 
Beheerder
Fotografie
Offline op het foto forum

Berichten: 31027
Woonplaats: Schagen
Bezwaar bewerken: Nee
Geslacht: Man
Fotografie

Wanneer?
Breda Photo 2008 wordt gehouden van 25 september tot 31 oktober.

Waar?
Zowel binnen als buiten worden er exposities ingericht. Te denken valt aan locaties als Park Valkenberg en Chassépark, langs de stadsingels en Nieuwe Mark, De Beyerd, het Breda’s Museum, Stichting KOP, NBKS, Idee-Fixe/Electron, Lokaal 01 en Stadsgalerij.

Wat?
Veel exposities dus, maar er is meer. In de eerste 10 dagen van het festival worden er ontmoetingen met bekende fotografen en lezingen georganiseerd. Ook is er in die eerste 10 dagen een randprogramma met films in Chassé, een open-studioroute en een boekenbeurs in de Nieuwe Kerk. Samen met de Nieuwe Veste wordt een amateur-weekend georganiseerd. Een aantal middelbare scholen doen mee aan het jongerenproject.

Wie?
Bekende en minder bekende fotografen uit binnen- en buitenland laten hun werk zien. Extra bijzonder is de komst van Martin Parr naar Breda. Deze beroemde Britse fotograaf (1952), lid van het fotoagentschap Magnum en bekend van exposities wereldwijd, heeft inmiddels toegezegd om mee te werken. Hij treedt drie keer op: in de vorm van een buitenexpositie van zijn foto’s; een binnenexpositie aan de hand van zijn beroemde collectie fotoboeken én een lezing.

Bron: Breda Photo 2008

camera-onderdelen.com

Omhoog
 Profiel op dit foto forum Persoonlijke fotografie website
Antwoord met een citaat uit het fotoforum Share on FacebookShare on Twitter 
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op fotografie onderwerp


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 4 gastenAlgemeen | Fotobeoordeling | Projecten | Diversen | Foto apparatuur en software | Markt

 

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB.nl Vertaling

 

  RSS Feed